Bedrijfsopleidingen Onderwijs en Kinderopvang

Jouw succes, onze prioriteit! Bij ROC Tilburg geloven we in de kracht van maatwerk, houden we de lijnen kort en daarmee de impact groot. Wij bieden gepersonaliseerde praktijkgerichte opleidingen en cursussen, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Onze doelgerichte en praktijkgerichte opleidingen voor onderwijs en kinderopvang zijn ontworpen om de vaardigheden en kennis van jouw medewerker te versterken, zodat zij met vertrouwen en deskundigheid kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de kinderen die zij begeleiden. Wij geloven in de kracht van maatwerk, houden we de lijnen kort en daarmee de impact groot. We bieden gepersonaliseerde praktijkgerichte opleidingen en cursussen, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Samenwerken
We verzorgen landelijk erkende beroepsopleidingen. Samen met organisaties uit diverse sectoren ontwikkelen we maatwerkopleidingen op mbo-niveau. We kijken hierbij naar de wensen van het bedrijf en de ontwikkelbehoefte van de student en maken een op maat gemaakt programma. Zo wordt het talent van de medewerker optimaal benut.

Onze opleidingen in Onderwijs en Kinderopvang

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Als Pedagogisch Medewerker Kinderopvang houd je je bezig met het verzorgen, begeleiden en opvoeden van baby’s, peuters, kleuters en schoolgaande kinderen tot en met twaalf jaar.
Niveau Niveau 3

Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang houd je je bezig met het verzorgen, begeleiden en opvoeden van baby ‘s, peuters, kleuters en schoolgaande kinderen tot en met twaalf jaar.
Niveau Niveau 4

Instructeur MBO / VO

Als instructeur mbo / vo werk je met studenten of leerlingen en maak je deel uit van een onderwijsteam. Je begeleidt de student of groepen studenten binnen onderdelen van de opleiding die betrekking hebben op de beroepspraktijk. Je legt als praktijkdeskundige de verbinding met de beroepspraktijk in jouw vakgebied.
Niveau Niveau 4

Waarom bedrijfsopleidingen van ROC Tilburg anders zijn

Onze opleidingen en cursussen
  • zijn flexibel voor wat betreft duur en examinering
  • kennen meerdere instroommomenten per jaar
  • hebben als uitgangspunt ‘leren in de praktijk’
 

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U REEDS VOOR

Direct contact

Onze accountmanagers adviseren u graag over de best passende (maatwerk)opleidingen of cursussen voor uw medewerkers.

Een leven lang ontwikkelen.

Welke studie je ook kiest, bij ROC Tilburg kom jij erachter wat je leuk vindt, waar je passie ligt en waar jij goed in bent. Bij ROC Tilburg kun je kiezen uit zo'n 150 opleidingen.