Maatwerk opleidingen

Leren stopt niet na het behalen van een mbo-diploma. Ook werkenden en werkzoekenden staan voor de uitdaging om zich te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld omdat hun beroep nieuwe kennis en vaardigheden vraagt. Of omdat de kansen op werk in een andere sector groter zijn. 

Zo bieden wij de volgende maatwerktrajecten aan. 

Volledige mbo-opleiding 

Wij stellen samen met u een programma samen om uw medewerkers een volledige mbo-opleiding te laten volgen. Uw medewerkers ontvangen dan een wettelijk erkend mbo-diploma. 

Beroepsgerichte onderdelen 

Om uw personeel bij te scholen, bieden wij beroepsgerichte onderdelen en of keuzedelen van onze kwalificatiestructuur aan. De vakman of vakvrouw die dat onderdeel volgt wordt beloond met een wettelijk erkend mbo-certificaat. 

Praktijkverklaringen 

Er zijn ook werkenden en werkzoekenden voor wie een diploma, een entreeopleiding of een certificaat niet haalbaar is. Op basis van de vraag van een leerbedrijf en de persoonlijke mogelijkheden kan die doelgroep in de praktijk aan het werk om toch een praktijkverklaring te verdienen. 

Cursussen 

Wij bieden ook kort cyclische trainingstrajecten ter verbetering van kennis en/of vaardigheden, afgerond al dan niet met een certificaat en/of bewijs van deelname.

Een leven lang ontwikkelen.

Welke studie je ook kiest, bij ROC Tilburg kom jij erachter wat je leuk vindt, waar je passie ligt en waar jij goed in bent. Bij ROC Tilburg kun je kiezen uit zo'n 150 opleidingen.