Bedrijfsopleidingen Zorg & Welzijn

Een toekomstbestendige zorg vraagt om gemotiveerde en goed opgeleide zorgprofessionals. Het gaat om medewerkers die hun vak bijhouden en zich blijven ontwikkelen. Alleen dan kunnen ze de beste zorg geven aan patiënten en cliënten. Wij helpen daarbij met opleidingen en cursussen waarmee uw medewerkers zich specialiseren, scholen of omscholen.

Onze opleidingen in Zorg & Welzijn

Verpleegkundige | bbl

Als verpleegkundige verpleeg en begeleid je mensen die (tijdelijk) niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Dat kunnen kinderen, volwassenen of ouderen zijn.
Niveau 4

Doktersassistent | bbl

Als Doktersassistent heb je verantwoordelijk werk. Je bent aanspreekpunt voor patiënten. Je geeft hen persoonlijk en telefonisch adviezen, uitleg en informatie.
Niveau 4

Helpende Zorg en Welzijn | bbl

Als Helpende Zorg & Welzijn help je mensen bij het uitvoeren van hun dagelijkse bezigheden. Voor deze bbl-opleiding is het zeer wenselijk dat je bij aanvang van de opleiding een werkgever hebt in de gezondheidszorg, bij wie je op niveau 2 helpende zorgtaken uitvoert.
Niveau 2

Begeleider Maatschappelijke Zorg | bbl

Je bent een echt mensen-mens en je ziet wat iemand wél kan. Je werkt al in deze sector. Je begeleidt cliënten bij hun persoonlijke verzorging, het wonen en huishouden, vrije tijd, scholing en werk.
Niveau 3

Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke zorg | bbl

Je bent een echt mensen-mens en je ziet wat iemand wél kan. Je begeleidt cliënten bij hun persoonlijke verzorging, het wonen en huishouden, vrije tijd, scholing en werk. Je werkt al in de sector
Niveau 4

Verzorgende IG | bbl

Gedurende de opleiding Verzorgende IG minimaal 2 jaar en maximaal 3 jaar, word je opgeleid tot een allround zorgmedewerker. Je richt je op de zorg, maar ook op het welzijn van de zorgvrager/cliënt.
Niveau 3

Ondersteuning welzijn en dagactiviteiten

Jij bent werkzaam in de zorg en wilt je meer verdiepen in het ondersteunen van het welzijn van je cliënten. Kies dan voor de training ondersteuning welzijn en dagbesteding!
Niveau 1

Helpende Plus

Heb je een diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2? En wil je breder inzetbaar zijn? In dit programma leer je onder meer medicijnen verstrekken en toedienen.
Niveau 2

Ondersteuning in de huiskamer

Heb jij als (aankomend) gastvrouw of -heer of als facilitair medewerker in een zorginstelling regelmatig contact met cliënten? En zou je méér uit je werk willen halen? Kies dan voor de training ondersteuning in de huiskamer!
Niveau 1

Sociaal Werker | bbl

Als sociaal werker zet je je in voor een doelgroep die ondersteuning of hulp nodig heeft bij het meedraaien in de samenleving. Je hebt een signalerende functie waarbij je samen met de doelgroep methodisch op zoek gaat naar de ondersteuningsbehoefte en vanuit daar stel je samen een plan op om doelen te bereiken.
Niveau 4

WAAROM BEDRIJFSOPLEIDINGEN VAN ROC TILBURG ANDERS ZIJN

Onze opleidingen en cursussen

  • zijn flexibel voor wat betreft duur en examinering
  • kennen meerdere instroommomenten per jaar
  • hebben als uitgangspunt ‘leren in de praktijk’
  • zijn gebaseerd op de zeven competentiegebieden van CanMEDS.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U REEDS VOOR

Marjella Adriaans

Accountmanager Zorg & Welzijn
06-52065915

Francé Vermeer

Accountmanager Zorg & Welzijn
06-46199517

Direct contact

Onze accountmanagers adviseren u graag over de best passende (maatwerk)opleidingen of cursussen voor uw medewerkers.

Een leven lang ontwikkelen.

Welke studie je ook kiest, bij ROC Tilburg kom jij erachter wat je leuk vindt, waar je passie ligt en waar jij goed in bent. Bij ROC Tilburg kun je kiezen uit zo'n 150 opleidingen.