Workshop In gesprek met laaggeletterden

Heeft u medewerkers die goed Nederlands spreken, maar moeite hebben met basisvaardigheden, zoals het lezen en schrijven van de Nederlandse taal? Merkt u dat uw medewerkers bijvoorbeeld werkinstructies niet goed begrijpen? Veel mensen worden hierdoor onzeker. Misschien herkent u deze doelgroep in uw organisatie al, maar voert u ook het goede gesprek?

Duur
2,5 uur
Diploma
Locatie
Niveau

Tijdens deze workshop gaan wij met u in gesprek, over uw ervaringen met deze doelgroep. Misschien herkent u deze doelgroep in uw organisatie al, maar voert u ook het goede gesprek? U leert welke communicatiestijlen er zijn en u gaat
kijken naar uw manier van communiceren. Ook leert u welke communicatiestijl, het beste past bij verschillende persoonlijkheden. Vervolgens gaat u oefenen met het voeren van het juiste gesprek om zo te leren wat het meest effectief is.
Op de juiste manier het gesprek aangaan over laaggeletterdheid, geeft uw klant of medewerker meer inzicht en zelfvertrouwen.

Kosten
Deze workshop kunt u al volgen vanaf € 745,-  per groep (met een maximale groepsgrootte van 12 personen).

Waar?
Wij verzorgen deze workshop incompany.

Waarom deze workshop?

Wist u dat 1 op de 6 Nederlanders moeite heeft met lezen en schrijven? Door deel te nemen aan deze workshop gaat u deze groep herkennen en kunt u als werkgever een wereld van verschil maken! Zo krijgt u handvatten om met deze werknemers in gesprek te gaan en te onderzoeken wat er mogelijk is.

Wat levert het mij op?

Je leert
  • Ervaringen delen over laaggeletterdheid
  • Hoe communiceer ik?
  • Welke communicatiestijlen kunt u inzetten?
  • Oefenen met diverse casussen
  • Hoe kan ik doorverwijzen?
Toelating

Iedereen die een bijdrage wil leveren om laaggeletterdheid terug te dringen.

Heeft u een vraag?

Miranda Hemrica

Accountmanager Educatie
088-2935599

Een leven lang ontwikkelen.

Welke studie je ook kiest, bij ROC Tilburg kom jij erachter wat je leuk vindt, waar je passie ligt en waar jij goed in bent. Bij ROC Tilburg kun je kiezen uit zo'n 150 opleidingen.