Bedrijfsopleidingen Nederlands, rekenen en digitale vaardigheden

De school voor Educatie en Inburgering van ROC Tilburg helpt u graag met het vaardig maken van uw werknemers. Wij bieden cursussen Nederlands, rekenen en/of digitale vaardigheden op maat aan, die worden verzorgd door ervaren en bevoegde vakdocenten. Alle maatwerktrajecten bieden wij als in company training aan of op een locatie van ROC Tilburg, dit op basis van uw voorkeur.

Door uw medewerkers taalvaardig te maken:

  • gaan de productie en de kwaliteit omhoog;
  • neemt het ziekteverzuim af;
  • werken medewerkers veiliger;
  • worden er minder fouten gemaakt;
  • bindt u uw medewerkers, omdat zij zich ook buiten hun werkomgeving beter kunnen redden.

Mocht u meer informatie wensen of wilt u even overleg over de mogelijkheden, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze opleidingen in Nederlands, rekenen en digitale vaardigheden

Workshop In gesprek met laaggeletterden

Heeft u medewerkers die goed Nederlands spreken, maar moeite hebben met basisvaardigheden, zoals het lezen en schrijven van de Nederlandse taal? Voert u het juiste gesprek met deze medewerkers?

Nederlands op de werkvloer (NT2)

Taalvaardige medewerkers zijn heel belangrijk voor klantcontacten, veiligheid op de werkvloer, doorgroeimogelijkheden en duurzame inzetbaarheid. Medewerkers voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken.

Lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden voor werknemers (NT1)

Laaggeletterdheid bij werknemers blijft vaak goed verborgen. Toch kan dit voor de medewerker zelf, maar ook voor u als organisatie een probleem zijn. Wanneer u laaggeletterdheid in uw bedrijf aanpakt, heeft dat veel positieve gevolgen.

Workshop Heldere taal

Schrijft u geregeld een nieuwsbrief voor uw klanten? Of moet u regelmatig informatie delen met uw werknemers? Het blijft altijd lastig om dit in heldere taal te omschrijven. Met deze praktische workshop helpen wij u graag met diverse tips om duidelijk en eenvoudig te kunnen schrijven.

Workshop Herkennen en doorverwijzen van laaggeletterden

Heeft u medewerkers die goed Nederlands spreken, maar moeite hebben met basisvaardigheden, zoals het lezen en schrijven van de Nederlandse taal? Merkt u dat uw medewerkers bijvoorbeeld werkinstructies niet goed begrijpen? Veel mensen worden hierdoor onzeker, maar wie behoort eigenlijk tot deze groep? En hoe kun je ze herkennen en helpen?

WAAROM BEDRIJFSOPLEIDINGEN VAN ROC TILBURG ANDERS ZIJN

Bij onze workshops en cursussen:
  • hebben we kleine groepen
  • starten we flexibel
  • leert iedereen op zijn eigen tempo en niveau
  • hebben we goede docenten met veel aandacht voor de cursist

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U REEDS VOOR

Miranda Hemrica

Accountmanager Educatie
088-2935599

Direct contact

Onze accountmanagers adviseren u graag over de best passende (maatwerk)opleidingen of cursussen voor uw medewerkers.

Een leven lang ontwikkelen.

Welke studie je ook kiest, bij ROC Tilburg kom jij erachter wat je leuk vindt, waar je passie ligt en waar jij goed in bent. Bij ROC Tilburg kun je kiezen uit zo'n 150 opleidingen.